Welzijn

Residentie Pulderhof

Residentie Pulderhof betekent uniek wonen in een eigen omgeving en dit met eventuele thuiszorg op maat. Dit wil zeggen dat u in een omgeving zal wonen waar u enerzijds ongestoord uw eigen ding kan doen en anderzijds de mogelijkheid heeft tot het terugvallen op een netwerk van zorginfrastructuur indien noodzakelijk en dit geheel op maat samengesteld aan uw specifieke noden.

Infrastructuur van de assistentiewoningen

De residentie is gelegen in het centrum van Pulle, dichtbij winkels en andere faciliteiten en beschikt over assistentiewoningen met 1, 2 of 3 slaapkamers, aangepaste ergonomie en betaalbare zorgdiensten.
Er is een grote gemeenschappelijke binnentuin die de bewoners in staat stelt het sociaal contact te bevorderen en gaat zo eventueel isolement en vereenzaming tegen. De tuin vormt tevens een oase van groen en rust in het midden van het dorp.
De flats zijn ruim en volwaardig in tegenstelling tot de meeste serviceflats die op de markt worden aangeboden. U krijgt de mogelijkheid om uw verblijf in de residentie naar eigen believen in te richten


Zorg en serviceplan op maat

De zekerheid en veiligheid in een vertrouwde omgeving van gemengd wonen maakt voor vele bewoners een betere levenssfeer.
De meeste zorgencentra zijn voor velen niet de meest prettige ervaring en bemoeilijken dikwijls het verdere samenwonen.
Onze assistentiewoningen bieden een zorg- en serviceplan op maat volgens uw wensen en behoeften. Onze zorgenpartner Medioplus informeert en adviseert u hierbij over de meest geschikte manier om gezins- en thuishulp in te roepen.
Deze vorm van wonen biedt de mogelijkheid aan koppels om samen te zijn voor het leven, ook al is 1 van beide partners hulpbehoevend.